Portal Panelim
Herolar
İtemler
Röportajlar
DOTAClub
Blizzard
XP Ladder
Programlar
Download
Map : 6.67c
Patch : 1.24e
This topic is about forum.kanka.net, the author, Diabolic, wrote about: Site Adresi : forum.kanka.net / http : / / forum.kanka.net/forumdisplay.php?f=490 Çalınan İçerik : Gerçek mesaj sahiplerinin hiçbirinden en ufak izin ... To read more just scroll down
02.07.2009, 22:17
|
|
|
|
Site Adresi : forum.kanka.net / http : / / forum.kanka.net/forumdisplay.php?f=490
Çalınan İçerik : Gerçek mesaj sahiplerinin hiçbirinden en ufak izin dahi alınmadan siteye birebir kopyalanmış içerik. Farkedildiği Tarih : 02 Temmuz 2009 Kişisel Yorum: Yine, yeni ve yeniden ezik bir site. Çalıntı içerik. Diyebilecek birşeyim yok. En ufak bir izin dahi olmadan CTRL + C / CTRL + V yapan, korsan satın alan, kitap okumayan, dünya sinemasından bi haber olan ezik pisliklerle aynı ülkeyi paylaşıyoruz. Size de lanet olsun, sizin gibi siteye de. Ezik domaininze de. DotATurkiye.com altında bu sitenin reklamını yapanlar ya da reklam yapmaya yeltelenen bütün kullanıcılar süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.
-Atlamayın olm şu mesajlarıma her seferinde.
Winter Solstice |
|
|
|
![]() |
02.07.2009, 22:20
|
|
![]() Monster Kill İleti: 345 Kayıt: 06.05.2009 Nereden: İstanbul-Beşiktaş-Gayrettepe DTR ID: 4,928 Platform: Garena |
Oooooff yine mi.Bunlar ne zaman akıllancak
|
|
|
|
02.07.2009, 22:29
|
|
|
|
Geomancer ın altındaki yazı beni çok üzdü.Bari doğru yazın izinsiz olarak alınmıştır yerine ÇALINMIŞTIR yazabilirlerdi.
- |
|
|
|
02.07.2009, 22:38
|
|
|
|
Herifler benim item rehberini çalmış
-Reklamlara tıklayarak DotaTürkiye'ye destek verelim.
Online Olduğum Saatler 18:00 - 01:00 Bu Saatlerde Bana Ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
03.07.2009, 08:58
|
|
![]() Owner İleti: 1,133 Kayıt: 04.01.2009 Nereden: Un'Goro Crater DTR ID: 1 Platform: Garena |
Kanıbozuk şerefsizlere uyarı yazdım bütün konuların altına , bütün uyarılarımı silip bide banlamışlar beni , üstüne üstlük imzasında bizim logoları taşıyor aşşağılık adam.
-"Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz ; sorunlarınızı forumdaki doğru kategoride yazarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz!" ![]() |
|
|
|
03.07.2009, 10:50
|
|
|
|
olum niye böyle diyonuz deli misiniz bunlar kimse artık beyenmısler paylasmıslar anlamadım ben vala övünmeniz gerek tamam belki alıntıdır veya benzerı seyler yazmamıslar ama olsun !
Edit by OracLe : Not : Eğer emeğe saygın yoksa şimdiden kaybedersin.. |
|
|
|
03.07.2009, 11:12
|
|
|
|
Bir hırsız sizin özenle yaptığınız bir şeyinizi çalsa, siz benim eşyamı çaldı diye övünür müsünüz?
P.s: forum.kanka nedir ya üff. İsimden kaybediyo bu bi kere. |
|
|
|
03.07.2009, 11:18
|
|
|
Warcraft Universe Master İleti: 513 Kayıt: 05.01.2009 Nereden: Düzce Lee DTR ID: 8 Platform: Garena |
olum niye böyle diyonuz deli misiniz bunlar kimse artık beyenmısler paylasmıslar anlamadım ben vala övünmeniz gerek tamam belki alıntıdır veya benzerı seyler yazmamıslar ama olsun ! Söylediklerin çok hatalı, tehlikeli ve bir o kadarda polyannaca. Ben o diğer konudaki çalınan yazılarımın hepsini en az "1 sene" zaman zarfında yazdım. Hepsini araştırarak , kendimden bir şeyler katarak ve en önemlisi zamanımı har vurup harman savurarak yazdım. Ama o kişi bir copy paste ile ordan "1 saniyede" aldı o birikimi. Yazısını aldığı kişiyi veya siteyi bir isim yazarak, yada bir site adı yazarak onure etme gereği bile duymadan. Bırak bunları zaten izinsiz alması bile hatanın ilk adımıdır. Diğerlerini geçtim. Bunun adı düpedüz hırsızlıktır. Biri gelip kapınızdan arabanızı çalsa ve sanada "ya beğendim aldım noldu" dese "paylaşmak güzel şeydir" dese ne düşünürsün_? + Bu iş bu kadarlada sınırlı değil. O bu çalıntı yazılar ile bir site kuruyor, hırsızlık yaptığı yetmiyor gibi bu site üzerindende bizim eserlermiz ile reklam alıp para kazanıyor. Bunları bana nasıl açıklayabilirsin_?. Polyanna bile açıklayamaz sanırım. - |
|
|
|
03.07.2009, 11:24
|
|
|
|
Söylediklerin çok hatalı, tehlikeli ve bir o kadarda polyannaca. Ben o diğer konudaki çalınan yazılarımın hepsini en az "1 sene" zaman zarfında yazdım. Hepsini araştırarak , kendimden bir şeyler katarak ve en önemlisi zamanımı har vurup harman savurarak yazdım. Ama o kişi bir copy paste ile ordan "1 saniyede" aldı o birikimi. Yazısını aldığı kişiyi veya siteyi bir isim yazarak, yada bir site adı yazarak onure etme gereği bile duymadan. Bırak bunları zaten izinsiz alması bile hatanın ilk adımıdır. Diğerlerini geçtim. Bunun adı düpedüz hırsızlıktır. Biri gelip kapınızdan arabanızı çalsa ve sanada "ya beğendim aldım noldu" dese "paylaşmak güzel şeydir" dese ne düşünürsün_? + Bu iş bu kadarlada sınırlı değil. O bu çalıntı yazılar ile bir site kuruyor, hırsızlık yaptığı yetmiyor gibi bu site üzerindende bizim eserlermiz ile reklam alıp para kazanıyor. Bunları bana nasıl açıklayabilirsin_?. Polyanna bile açıklayamaz sanırım. Sende dogru diyosun evet ne yapalım artık . zaten siteye şöyle bi baktımda reklam vermiyolarmıs hiçde vermemişler. |
|
|
|
03.07.2009, 14:44
|
|
|
|
Mantığınıza kurban olayım. Adam evine girip dizüstü bilgisayarını çalınca da "çok beğenmiş çalmış." dersin. Aynı şey değil deme bana, aynısının yandan yemişi.
Winter Solstice |
|
|
|
03.07.2009, 15:08
|
|
|
|
Bu ülkede insanların fikirlerine değer verilmediğinden bu tarz şeylerde çok fazla birşey beklemek manaasız.
-![]() |
|
|
|
03.07.2009, 17:41
|
|
|
|
Emek hırıszlığı takdir edielcek bir davranış değil ama benim dikkatimi çeken bir nokta daha var.
Postundaki 'olum' kelimesini kime kullandın? - |
|
|
|
03.07.2009, 18:05
|
|
|
|
|
|
|
|
30.07.2009, 13:21
|
|
|
Bilgi sahibi değilim, ancak; fikir sahibiyim. ![]() ![]() İleti: 50 Kayıt: 14.01.2009 DTR ID: 201 Platform: Garena |
Ne kadar adisiniz ne kadar adisiniz.
|
|
|
|
10.08.2009, 23:10
|
|
|
|
|
|
|
|
11.08.2009, 00:03
|
|
|
|
LAN SUS LAN KÖYLÜ!
Winter Solstice |
|
|
|
11.08.2009, 08:35
|
|
![]() Mega Kill ![]() ![]() İleti: 113 Kayıt: 05.02.2009 Nereden: Mudanya DTR ID: 1,039 Platform: Garena |
Değerli arkadaşlarım, bahsettiğiniz siteyi gezdim dolaştım fakat kayda değer hiç bir iş yok. Bana göre sıradan bir forum ve kalitesi tartışmaya açık. Platformu bu kadar basitken, sahiplerinin bu denli terbiyesiz durumlarla karşımıza gelmeleri durumlarını daha bi zavallılaştırıyor. Yapılabilir birşey varsa yapalım, yoksa da takılı kalmayalım. Çünkü her başarılı sanatçının, bir dublörü vardır.
-![]() |
|
|
|
11.08.2009, 11:02
|
|
![]() 5.4.09 - 20.04.09 ![]() ![]() İleti: 109 Kayıt: 29.03.2009 Nereden: İstanbul DTR ID: 2,913 Platform: Battle.Net |
Normalde böyle birşeyde veletlerin ellerinden sitelerini alırım..bu kadar basit ama forum.kanka o kdr yeni bir sitede değil..
|
|
|
|
![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 05.09.2010, 08:09 |