Portal Panelim
Herolar
İtemler
Röportajlar
DOTAClub
Blizzard
XP Ladder
Programlar
Download
Map : 6.67c
Patch : 1.24e
This topic is about Şakamı bu, the author, ALLegaLL, wrote about: http://forumdatek.bosfforum.org/forum.htm Kamera nerde el sallıyayım. ... To read more just scroll down
13.02.2010, 11:21
|
|
|
Warcraft Universe Master İleti: 513 Kayıt: 05.01.2009 Nereden: Düzce Lee DTR ID: 8 Platform: Garena |
- |
|
|
|
![]() |
13.02.2010, 12:00
|
|
![]() Owner İleti: 1,133 Kayıt: 04.01.2009 Nereden: Un'Goro Crater DTR ID: 1 Platform: Garena |
koptum ya , adamlara küfür ettim sonra bi baktım ,süzme moronların uğraşları yazık ya üzüldüm bi yandan beceriksiz , zayıflara.. bi yandanda sevindim türkiyenin tek taklit edile edile bitirilemeyen sitesinin 1e1 kopyalanmasın.
-"Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz ; sorunlarınızı forumdaki doğru kategoride yazarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz!" ![]() |
|
|
|
13.02.2010, 12:00
|
|
![]() Monster Kill İleti: 345 Kayıt: 06.05.2009 Nereden: İstanbul-Beşiktaş-Gayrettepe DTR ID: 4,928 Platform: Garena |
Ctrl+C,Ctrl+V bu kadar basit.Hukuki mücadele başlayacak mı?
|
|
|
|
13.02.2010, 18:10
|
|
|
|
Belki üyeleride kopyala yapıştır yapmışlardır diye siteye girince burdaki kullanıcı adımı ve parolamı girdim,bir işe yaramadı,üzüldüm:)Bare çalıntı yapıyosanız tam yapında bir anlamı olsun...
-Pro olmak nedir ki şu kısa hayatta...Gelin bırakalım sınıflandırmayı,bütün oyunlar TR adı altında toplansın,no N00Bs yazmasın hiç kimse...Hepimiz geçmedik mi o taşlı yollardan sanki???Etrafımıza ağaçlar dikelim,hiçbir Malfurion onları yerinden sökmesin.İmagelar yaratalım dostlarla,onları el ele tutuşturup elektro buggy yaptıralım...Akşam yemeğimizi tutsun Huskar,afiyetle mızrakta yanmış levrek yiyelim...Kimse dokunmasın Ruhşen'ime,bırakın yaşasın oda...Ölmeyelim öldürmeyelim,hep asist yapalım birbirimize...Emperyalist Secret Shoplardan alışveriş yapmayalım,mahallemizin bakkallarından alalım hipertaşımızı....Söyle bana Ey Ahali!!!İmkansızmıdır bu hayaller???
|
|
|
|
16.02.2010, 21:22
|
|
![]() DTR Editör ![]() ![]() İleti: 118 Kayıt: 13.03.2009 Nereden: Bilgisayarın Başından DTR ID: 2,226 Platform: Garena |
Aynen çalmış ya yuh
-![]() Addicted. |
|
|
|
16.02.2010, 22:07
|
|
|
|
ergenlik çagında liseli bir gencin özentiligi
- |
|
|
|
16.02.2010, 22:13
|
|
|
|
http://dotaworld.turkforumpro.com/muzikler...s-vol-1-t45.htm
alın buda benden olsun. ilgi alakanız varsa o ayrı... - |
|
|
|
17.02.2010, 00:53
|
|
|
|
OHANNESBURGER
- |
|
|
|
17.02.2010, 01:11
|
|
|
|
hahahahahahahahaahah
-Saygılarımla...
Teşekkürler; LA_LkrS2AmzNG вαѕĸeтвαll ιѕ jυѕт α ɢαмe вυт ѕoмeтιмeѕ ιтѕ мorder тнαɴ!!! ωнєяє αмzηg нαρρєηѕ؟-вαѕкєтвαℓℓ ιѕ ßяσтнєянσσ∂ ![]() ![]() |
|
|
|
17.02.2010, 14:36
|
|
![]() Monster Kill İleti: 373 Kayıt: 18.10.2009 Nereden: DTR DTR ID: 28,108 Platform: Garena |
Yav bırakın gençler eğlensin
Ne yapsın garipler görmemişler Free forum kurmuş Tutmuş Ctrl+C yapmış -DotA Turkiye =DTR= ![]() ![]() ![]() ~Sterimar.DTR Hakkında Herşey :) Sizde DTR Oyuncularına Özel Garena Skin'i Kullanmak İstiyorsanız '' TIKLAYINIZ '' Yardım ve Sorunlarınız için : Sterimar@senoyna.org |
|
|
|
08.03.2010, 11:35
|
|
![]() DTR Editör İleti: 278 Kayıt: 10.02.2009 Nereden: 06 Ankara 58 DTR ID: 1,258 Platform: Northrend |
Abi baktım kayıtlı üye sayısı 4 onlarda kendileridir sanırım. en çok online olan tarihte de 5 kişi yazıyor. Komediler walla amaçları ne anlamıyorum. Profosyonellikten uzak bu sitede nereye gitmeyi amaçlıyorlar ki...
-WeplaES Ghost kurulum konusunda yardım için alta Tıkla ! I Miss You Legend Michael Jackson ![]() |
|
|
|
08.03.2010, 17:28
|
|
|
|
Self-tatmin diyorum başka bişey demiyorum....
-Pro olmak nedir ki şu kısa hayatta...Gelin bırakalım sınıflandırmayı,bütün oyunlar TR adı altında toplansın,no N00Bs yazmasın hiç kimse...Hepimiz geçmedik mi o taşlı yollardan sanki???Etrafımıza ağaçlar dikelim,hiçbir Malfurion onları yerinden sökmesin.İmagelar yaratalım dostlarla,onları el ele tutuşturup elektro buggy yaptıralım...Akşam yemeğimizi tutsun Huskar,afiyetle mızrakta yanmış levrek yiyelim...Kimse dokunmasın Ruhşen'ime,bırakın yaşasın oda...Ölmeyelim öldürmeyelim,hep asist yapalım birbirimize...Emperyalist Secret Shoplardan alışveriş yapmayalım,mahallemizin bakkallarından alalım hipertaşımızı....Söyle bana Ey Ahali!!!İmkansızmıdır bu hayaller???
|
|
|
|
08.03.2010, 19:42
|
|
![]() Dominating ![]() ![]() İleti: 69 Kayıt: 14.07.2009 Nereden: xnape DTR ID: 9,457 Platform: Battle.Net |
net dünyasında çok alışkınız biz böyle şeylere lakin bu çok farklı olmuş çok güldüm ya
Moderator ALınları Başlamıştır aynen böyle yazıyor, şok olmak, gülmek ve üzülmek arasında garip bir duygu yaşadım. bu çocuklar ya bişeyler öğrenmeye çalışıyor o yüzden kopyaladılar ya da çok makara elemanlar -Always looking for a new idea.
|
|
|
|
09.03.2010, 08:00
|
|
|
|
Hayko Cepkin & Linkin Park'ları var onların ama öyle deme. =/ -Atlamayın olm şu mesajlarıma her seferinde.
Winter Solstice |
|
|
|
09.03.2010, 08:32
|
|
|
|
Sitenin moderatörü QinQ harbiden.Tebrik ediyorum kendisini.
-Hadi parçalayalım!
|
|
|
|
20.05.2010, 15:09
|
|
|
|
Yazdıklarınız okuyunca gerçekten yönetimizniz için üzüldüm. Diğer sitelerin sizden yaptıkları alıntı yada çalıntımı demek istersiniz siz nasıl karar verirseniz verin ama sitenizdeki hero ve item açıklamaları DotAmekerzi.com dan alıntıdır yada .....
bu kadar büyük bir alıntıdan! sonra herhangi bir yerde çevirileerin kaynağını göremedim sanırım DM artık yayında olmadığı için bunu istediğiniz gibi yapabileceğinizi sonra da azda olsa sizin küçük bir içeriğiniz yayınladıklarında insanlara hakaret edebilme hakkını kendinizde görebilmeniz oldukça ilginç. Eğer yazımı ve üyeliğimi silmeme cesaretini gösterirseniz iddiamı kanıtlayabilirim. Kendi cümlelerimi bir yerlerde okumak oldukça ilginç umarım bunuda yayınlarsınız sanırım önemli bir teşhirdir! |
|
|
|
20.05.2010, 16:17
|
|
![]() Owner İleti: 1,133 Kayıt: 04.01.2009 Nereden: Un'Goro Crater DTR ID: 1 Platform: Garena |
Yazdıklarınız okuyunca gerçekten yönetimizniz için üzüldüm. Diğer sitelerin sizden yaptıkları alıntı yada çalıntımı demek istersiniz siz nasıl karar verirseniz verin ama sitenizdeki hero ve item açıklamaları DotAmekerzi.com dan alıntıdır yada ..... bu kadar büyük bir alıntıdan! sonra herhangi bir yerde çevirileerin kaynağını göremedim sanırım DM artık yayında olmadığı için bunu istediğiniz gibi yapabileceğinizi sonra da azda olsa sizin küçük bir içeriğiniz yayınladıklarında insanlara hakaret edebilme hakkını kendinizde görebilmeniz oldukça ilginç. Eğer yazımı ve üyeliğimi silmeme cesaretini gösterirseniz iddiamı kanıtlayabilirim. Kendi cümlelerimi bir yerlerde okumak oldukça ilginç umarım bunuda yayınlarsınız sanırım önemli bir teşhirdir! Dotamerkezi Hakkında ; Registrant: ahmet coskuner +90.3255200 dotamerkezi.com mehmet akif mahallesi zafer caddesi 32/3 bucak/burdur burdur,ní)@¾ô)@,TURKEY 15300 Domain Name:dotamerkezi.com Record last updated at 2009-09-16 11:16:51 Record created on 2008/9/10 Record expired on 2010/9/10 Kaynak : http://whois.domaintools.com/dotamerkezi.com DTR Hakkında ; Registration Service Provided By: Registration Service Provided By: WWW.ISIMTESCIL.NET Contact: +90.2163299393 Domain Adi: DOTATURKIYE.COM Bitis Tarihi:09-Jun-2010 Kaydedilme Tarihi: 09-Jun-2007 Domain Durumu: ACTIVE Kaynak : http://whois.domaintools.com/dotaturkiye.com Şu yukardaki Tarihler birşey ifade ettiyse hemen bu sayfayı kapat , yok yetmedi biraz daha diyorsan şimdiden uyarıyım aşağıdaki cümlelerimi sindiremeyebilirsin. Çevrene Zarar verebilirsin. ___________________________________ Sen süpriz yumurtanın açılamayan ama babasının desteği açılan yumurtadan son anda çıkmayı başaran bir çocuğun oyuncağı olarak ; bana söyleyebilirmisin ki , DTR de ilk kurduğum SMF forumundan birebir kopyalanan bu sayede 10larca forumcuk yapılan sitelerin türemediğini ve dotamerkezinin bunlardan bitanesinin olmadığını nerden kanıtlayacaksın bana. Bahsettiğin site de diğerleride Dotaturkiyeye baka baka orda ne varsa birebir yazılarak yapılmış sitelerdir. Bizi takip edenler bilir DTR üstüne oynanan oyunları dalgaları taklitleri. Seni silip banlamaya kalori harcayamam. Önce neyi savunduğunu bil sonra gel burada bilmediklerinle ahkam kesmeye çalış. Birazcık akıl diliyorum sizin gibilere. Çalarak site yapıp , dtr bizden çalmış demenin komikliği içinde yüzmenizden inanılmaz feyz alıyorum , gülerek izliyorum acınası halinizi. -"Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz ; sorunlarınızı forumdaki doğru kategoride yazarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz!" ![]() |
|
|
|
01.06.2010, 10:17
|
|
|
|
Arkadaşa çok güldüm
- |
|
|
|
28.08.2010, 15:43
|
|
|
|
Dotamerkezi Hakkında ; Registrant: ahmet coskuner +90.3255200 dotamerkezi.com mehmet akif mahallesi zafer caddesi 32/3 bucak/burdur burdur,ní)@¾ô)@,TURKEY 15300 Domain Name:dotamerkezi.com Record last updated at 2009-09-16 11:16:51 Record created on 2008/9/10 Record expired on 2010/9/10 Kaynak : http://whois.domaintools.com/dotamerkezi.com DTR Hakkında ; Registration Service Provided By: Registration Service Provided By: WWW.ISIMTESCIL.NET Contact: +90.2163299393 Domain Adi: DOTATURKIYE.COM Bitis Tarihi:09-Jun-2010 Kaydedilme Tarihi: 09-Jun-2007 Domain Durumu: ACTIVE Kaynak : http://whois.domaintools.com/dotaturkiye.com Şu yukardaki Tarihler birşey ifade ettiyse hemen bu sayfayı kapat , yok yetmedi biraz daha diyorsan şimdiden uyarıyım aşağıdaki cümlelerimi sindiremeyebilirsin. Çevrene Zarar verebilirsin. ___________________________________ Sen süpriz yumurtanın açılamayan ama babasının desteği açılan yumurtadan son anda çıkmayı başaran bir çocuğun oyuncağı olarak ; bana söyleyebilirmisin ki , DTR de ilk kurduğum SMF forumundan birebir kopyalanan bu sayede 10larca forumcuk yapılan sitelerin türemediğini ve dotamerkezinin bunlardan bitanesinin olmadığını nerden kanıtlayacaksın bana. Bahsettiğin site de diğerleride Dotaturkiyeye baka baka orda ne varsa birebir yazılarak yapılmış sitelerdir. Bizi takip edenler bilir DTR üstüne oynanan oyunları dalgaları taklitleri. Seni silip banlamaya kalori harcayamam. Önce neyi savunduğunu bil sonra gel burada bilmediklerinle ahkam kesmeye çalış. Birazcık akıl diliyorum sizin gibilere. Çalarak site yapıp , dtr bizden çalmış demenin komikliği içinde yüzmenizden inanılmaz feyz alıyorum , gülerek izliyorum acınası halinizi. mesajlardan sonra hero sayfasında kaynak kodu görüntüleyereke -dotamerkezi- aramasını yaparak birşeyler elde edebilirsiniz. kim kimden almış cevap niteleiğindedir bu arama. |
|
|
|
![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 07.09.2010, 02:14 |